succes maak je zelf

KIES DE JUISTE DOELGROEP EN STEM ALLES, MAAR DAN OOK ALLES, ER OP AF

Het klinkt zo simpel en waarom doen we het dan niet. Voor wie is je zaak bedoelt en wat willen ze nu eigenlijk. Iemand die het wel begrepen heeft is de Maastrichtse horeca ondernemer, Rayen Zorge. Samen met Bibitor heeft hij de Ezelmarkt 15 in Maastricht omgetoverd tot "the place to be" voor hip en studerend Maastricht. Het pand is gelegen in het Quartier Latin van Maastricht. Een mooi oud gedeelte van Maastricht waar de meeste opleidingen zich bevinden en vol met verrassingen op het gebied van winkels, horeca en ondernemerschap. Wij maken dan ook graag reclame voor dit concept met een grote schare vaste fans:

Welcome at Kiwi Maastricht
Kiwi is a trendy hang out where you can enjoy your busy life to the fullest
Kiwi offers you delicious food against a fair price.
If you feel like chilling and drinking a cocktail then Kiwi is the place to be.
You can also make use of the free internet and the take-away service.
So walk in and check it out!

www.kiwimaastricht.com

 

Ondernemers

Horecaondernemers op zoek naar locaties

Bibitor koopt ook horecapanden met exploitatie. Voor zover mogelijk zal met de verkoper c.q. eigenaar-gebruiker worden afgestemd dat hij nog gedurende een aantal maanden de exploitatie blijft runnen, zodat Bibitor in de gelegenheid wordt gesteld om een geschikte exploitant te vinden.

Het komt dus regelmatig voor dat Bibitor horecaondernemers zoekt. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. Wij bewaren uw gegevens dan in onze database. Als wij een geschikt pand voor u vinden zullen wij vervolgens met u in contact treden. Zonodig financiert Bibitor de ondernemer. Het behoeft geen betoog dat Bibitor slechts alleen geïnteresseerd is in ondernemers die een bewezen reputatie/ervaring hebben of voldoende opleiding(en) hebben genoten.

 

Bibitor hecht aan haar integriteit en reputatie. Alle geïnteresseerde ondernemers zullen derhalve worden gescreend. Bibitor behoudt zich het recht voor om potentiële kandidaten zonder opgaaf van redenen te weigeren als ondernemer.

 

Huisvestingpartners

Bibitor wil als huisvestingspartner haar huurders waar mogelijk toegevoegde waarde leveren. Dat kan door de omvang van de portefeuille van Bibitor te gebruiken voor het collectief van huurders. Denk hierbij aan het verstrekken van leningen, het aankopen van gemeenschappelijke energie, het uitvoeren van lange termijn onderhoudsplannen voor elk object, etc.

Pubcompany

Circa 25% van het horecavastgoed is in handen van eigenaar-gebruikers. Wanneer de ondernemer zijn exploitatie wil verkopen, dan gebeurt dat overwegend inclusief het vastgoed. Dit is geen gemakkelijke opgave omdat grote investeringen vereist zijn. Bibitor biedt een oplossing voor dit probleem. Als Bibitor met een horecaondernemer overeenstemming heeft bereikt over de verkoop van zijn exploitatie inclusief pand, dan zal Bibitor zonodig bij gebrek aan een uitbater de exploitatie in eigen beheer voortzetten. Hiervoor is Bibitor momenteel doende een eigen exploitatiebedrijf op te zetten die tijdelijk exploitaties kan doorzetten. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om langjarig horeca exploitaties in eigen beheer te exploiteren.