Stratumseind Eindhoven gaat tweede jeugd tegemoet

De gemeente Eindhoven gaat het uitgaansvisitekaartje van de gemeente eindelijk stimuleren. Door teveel van hetzelfde is dit landelijk bekende gebied voor publiek en ondernemers minder interessant gewonden. Een actief beleid moet dit gebied weer opstuwen en een tweede jeugd geven. Bibitor houdt zich actief bezig met de herontwikkeling van dit gebied. Meer winkels en een grotere diversiteit van horeca gaat het Stratumseind weer op de kaart zetten.

Bibitor voor gemeenten

Bibitor wil een professionele gesprekspartner zijn voor gemeenten die leisure of horeca oplossingen zoeken in het kader van herbestemming van gebouwen of (deel)gebieden. Bibitor en het aan haar gelieerde Kadans Leisure BV hebben namelijk aantoonbare en bewezen kwaliteiten als het gaat om (her)ontwikkeling van binnenstedelijke locaties met leisure en horeca.

 

Horeca en het gezelligheidsimago van gemeenten

Horeca wordt helaas nog veel geassocieerd met overlast. Onterecht, want de horeca heeft een zeer belangrijke rol voor de aantrekklijkheid van een gemeente. De Nederlandse horeca is aan een opmars bezig van meer diversiteit, professionaliteit en kwaliteit. Gemeenten die hier actief op in springen kunnen veel invloed uitoefenen op de ontwikkelsnelheid van de gezelligheidsmotor van de stad. De nieuwe en betere horeca vraagt echter wel om andere faciliteiten, andere ruimte en een andere benadering. Bibitor staat gemeenten in haar streven tot verbetering van de uitgaansmogelijkheden graag bij. Bent u geïnteresseerd in meer beleving in uw stad neem dan contact op met ons.

 

Bibitor heeft als één van de weinige partijen in Nederland de horeca in beeld met betrekking tot concept, locatie en ondernemer.  Deze kennis wordt gekoesterd en dagelijks geactualiseerd ten behoeve van de eigen doelstellingen en ten behoeve van de stakeholders van Bibitor. Ook uw gemeente kan hier toe behoren.