Ons team

Bibitor staat voor een integrale aanpak. Onze relaties kunnen hierbij vertrouwen op de expertise die binnen onze organisatie aanwezig is. Een multidisciplinair team van medewerkers en adviseurs staat hiervoor garant.

  • Alexander Breedijk, directeur

Alexander heeft een zeer ruime ervaring in de horeca- en vastgoedwereld. In 1988 is hij afgestudeerd in de privaatrechtelijke richting aan de Universiteit van Nijmegen en in 2005 heeft hij zijn Master in Real Estate gehaald aan de TiasNimbas Business School in Tilburg/Eindhoven. Zijn specialisaties zijn huurrecht, insolventie, mededinging, horecavastgoed en taxatie.

 

  • Sebastiaan Kuenen, horeca-ontwikkelingsmanager

Sinds eind 2013 is Sebastiaan actief bij Bibitor. Hij heeft zijn opleiding genoten aan de Hotel Management School in Maastricht met als specialisatie foodservice. Daarnaast heeft hij, mede door zijn horeca achtergrond, een brede interesse ontwikkeld voor de wereld van Food & Beverage. 

 

  • Luc Vernooij, technisch manager

Luc is technisch manager bij Bibitor sinds september 2016. Met zijn horeca-achtergrond én opleiding elementaire bouwkunde op zak, is hij verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van de panden van Bibitor.

  

Ons team wordt ondersteund door medewerkers van COFFR Vastgoed:

  • Afdeling financiën, onder leiding van Rob van Ginneken