Food pioneers

Omdat Bibitor gelooft dat succes wordt bereikt door het delen van kennis heeft Bibitor zich aangemeld bij food pioneers. Dit is een onderdeel van Food inspiration waarbij pioneers een aantal maal per jaar bij elkaar komen. De uitstapjes staan in het teken van delen van kennis en het uitbreiden van je netwerk. 

www.foodinspiration.nl/informatie/pioneers


De Parel van Burgh-Haamstede

 

Aan de Noordstraat 2 te Burgh-Haamstede zijn hotel Bom en restaurant Het Regthuis de plek om te genieten van een weekend weg, het zonnigste terras of de mooiste Zeeuwse gerechten. De huidige bierkelder was vroeger de gevangenis voor de reizende rechtbank die in de herberg Bom zitting hield. Het pand heeft een historie van meer dan 300 jaar. Gelukkig is de herberg met zijn tijd meegegaan en weet het wat de gast van nu wil. De nieuwe eigenaar Jeroen Botty staat klaar om u te ontvangen.

Profiel

 

Profiel

 

Bibitor heeft zich volledig en uitsluitend gespecialiseerd in een kleine niche van het vastgoed, het horecavastgoed. Met ruim twintig jaar ervaring in deze branche kunnen wij met onze database en analyse systemen deze niche professioneler en objectiever benaderen. De risico's en kansen worden hierdoor duidelijker en dit vertalen wij weer naar onze beleggingen en onze adviezen aan ons netwerk.

 

Momenteel bezit Bibitor meer dan 130 horecapanden door heel Nederland. Overwegend gelegen in horecaconcentratiegebieden. Het merendeel van de panden bestaat uit (eet)cafés, restaurants en hotels tot 50 kamers.