Reserveren
 
 
 

Food pioneers

Omdat Bibitor gelooft dat succes wordt bereikt door het delen van kennis heeft Bibitor zich aangemeld bij food pioneers. Dit is een onderdeel van Food inspiration waarbij pioneers een aantal maal per jaar bij elkaar komen. De uitstapjes staan in het teken van delen van kennis en het uitbreiden van je netwerk. 

www.foodinspiration.nl/informatie/pioneers


Korenbeursplein in Tiel in het groen

Het mooiste autovrije horecaterras van Tiel heeft een groen dak gekregen. Door het planten van 13 bomen die al 4 meter hoog zijn zal er een natuurlijke zonwering ontstaan. Tiel is hierdoor een stuk groener geworden. Op de foto is te zien dat de bomen het goed doen. Bibitor heeft duurzaamheid en een betere toekomst voor onze kinderen hoog in het vaandel staan. Deze bomenactie past hier dan ook goed in.

Bibitor en RTL renoveren politieke studio

Gezien de politieke focus dit jaar melden wij met trots dat onze verbouwing van de RTL-studio in Den Haag afgerond is. De studio in ons pand, gelegen aan Plein 17 Den Haag, is voorzien van de meest moderne techniek op het gebied van glas, waardoor het licht gedimd kan worden. Daarnaast zorgt een overstek voor bescherming tegen zonlicht en meer verbinding met de uitstraling van de omgeving. Hiermee zijn de tweets “Wester, ga jij je ramen eens wassen” (video), hopelijk verleden tijd! De studio, waar ruim duizend interviews zijn gehouden, is door de verbouwing aanzienlijk ruimer geworden. Tevens is het dakterras vergroot en is de redactievloer verbeterd. Het uitzicht van de nieuwe studio zal vanaf augustus te zien zijn op RTL. 

De kantoorruimte op de eerste verdieping van het pand is beschikbaar voor huur!