Reserveren
 
 
 

Food pioneers

Omdat Bibitor gelooft dat succes wordt bereikt door het delen van kennis heeft Bibitor zich aangemeld bij food pioneers. Dit is een onderdeel van Food inspiration waarbij pioneers een aantal maal per jaar bij elkaar komen. De uitstapjes staan in het teken van delen van kennis en het uitbreiden van je netwerk. 

www.foodinspiration.nl/informatie/pioneers


Korenbeursplein in Tiel in het groen

Het mooiste autovrije horecaterras van Tiel heeft een groen dak gekregen. Door het planten van 13 bomen die al 4 meter hoog zijn zal er een natuurlijke zonwering ontstaan. Tiel is hierdoor een stuk groener geworden. Op de foto is te zien dat de bomen het goed doen. Bibitor heeft duurzaamheid en een betere toekomst voor onze kinderen hoog in het vaandel staan. Deze bomenactie past hier dan ook goed in.

Laatste unit voor het succesvolle Korenbeursplein

Nu nog een Italiaans modern concept en het plaatje is compleet.  

Op het autovrije succesvolle terrasplein Het Korenbeursplein in Tiel hebben we nog 1 unit te huur.

Dit plein is gelegen tussen het stadhuis het het Agnietentheater en het winkelcentrum. Dit gebied grenst aan het nieuwe cultuurcluster.

In de afgelopen jaren heeft Bibitor als pandeigenaar samen met de ondernemers gewerkt aan een eigen identiteit en doelgroep voor het Korenbeursplein. Als doelgroep is gekozen voor bewoners van Tiel (ruim 41000) in de tweede en derde levensfase, de 30 plussers. Een groep waarvoor weinig horeca in Tiel is en die een goed bestedingspatroon kent. Inmiddels zijn er drie horecabedrijven gevestigd aan het plein en er is vergaande overeenstemming met een vierde. Cultureel Cafe Hexagon en twee restaurants, Aand8, Bij Casper, vormen nu al het succes van het vooral in de avond zo gezellige plein. Binnenkort komt in de monumentale Beurs, met zijn schitterende Korenbeurszaal, een laagdrempelig eetcafe met Societeit. Deze horeca zaken hebben samen een stichting opgericht waarmee op het plein gezamenlijke activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Dit zijn evenementen buiten de evenementen van de Stad, zoals Appelpop. Het hele plein (eigendom van Bibitor) staat hiertoe tot hun beschikking.

Het Hof is het laatste sluitstuk van het Korenbeursplein.  Om een zo compleet mogelijk aanbod te geven aan de gasten van het Korenbeursplein zou een modern  Italiaans concept het beste zijn. Wij willen in het voorjaar van 2013 starten met het in casco gereed maken van het pand. bij voorkeur doen we dit samen met een enthousiaste ondernemer die het juiste beeld voor ogen heeft.

Neem gerust contact op met ons om samen deel te nemen aan dit succes verhaal. Een winnend team heeft altijd gelijk.