Reserveren
 
 
 

Food pioneers

Omdat Bibitor gelooft dat succes wordt bereikt door het delen van kennis heeft Bibitor zich aangemeld bij food pioneers. Dit is een onderdeel van Food inspiration waarbij pioneers een aantal maal per jaar bij elkaar komen. De uitstapjes staan in het teken van delen van kennis en het uitbreiden van je netwerk. 

www.foodinspiration.nl/informatie/pioneers


Korenbeursplein in Tiel in het groen

Het mooiste autovrije horecaterras van Tiel heeft een groen dak gekregen. Door het planten van 13 bomen die al 4 meter hoog zijn zal er een natuurlijke zonwering ontstaan. Tiel is hierdoor een stuk groener geworden. Op de foto is te zien dat de bomen het goed doen. Bibitor heeft duurzaamheid en een betere toekomst voor onze kinderen hoog in het vaandel staan. Deze bomenactie past hier dan ook goed in.

Dit is je KANS

Bibitor is een landelijke belegger met een groot netwerk. Wij concentreren ons uitsluitend op de betere locaties voor het uitgaan in Nederland. Naast beleggen in horecavastgoed heeft Bibitor veel kennis in huis om ondernemers te helpen met de eerste of volgende stap in de horeca. Via ons netwerk hebben wij zicht op locaties die voor anderen verborgen blijven. Heeft u interesse, mail ons dan. Wij nemen contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor wie:

succesvolle horecabedrijfsleiders

starters vanuit een goede horeca opleiding

horecaondernemers toe aan een tweede stap

nieuw in de horeca, maar altijd al gedroomd van een eigen horecazaak