Reserveren
 
 
 

Food pioneers

Omdat Bibitor gelooft dat succes wordt bereikt door het delen van kennis heeft Bibitor zich aangemeld bij food pioneers. Dit is een onderdeel van Food inspiration waarbij pioneers een aantal maal per jaar bij elkaar komen. De uitstapjes staan in het teken van delen van kennis en het uitbreiden van je netwerk. 

www.foodinspiration.nl/informatie/pioneers


Korenbeursplein in Tiel in het groen

Het mooiste autovrije horecaterras van Tiel heeft een groen dak gekregen. Door het planten van 13 bomen die al 4 meter hoog zijn zal er een natuurlijke zonwering ontstaan. Tiel is hierdoor een stuk groener geworden. Op de foto is te zien dat de bomen het goed doen. Bibitor heeft duurzaamheid en een betere toekomst voor onze kinderen hoog in het vaandel staan. Deze bomenactie past hier dan ook goed in.

Horeca pand te huur

Aan de Weverstraat 12 te Borculo is per direct een horeca pand te huur. Het pand ligt in het centrum van Borculo aan het plein waar ook de weekmarkt is. Het heeft een oppervlakte van circa 285 vierkante meter. Daarnaast beschikt het ook over een terras, zodat de zomermaanden extra interessant worden. Borculo is een stad in de gemeente Berkelland en provincie Gelderland en wordt voornamelijk bezocht door toeristen. Daarnaast wordt het omringd door veel natuurlandschap. 

Durf je deze uitdaging aan, schroom niet en neem contact met ons op!